Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
BINNENKIJKEN – Zus Rebecca: Yolanthe moet wegwezen uit MIJN Ibiza-finca!

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

De jacuzzi gaat na de renovatie over in het zwembad
Infrarood-, ultrasoon-, radar-, trilling-, magnetische, glasbreukdetectors en videobewaking maken dat mogelijke indringers geen schijn van kans hebben
De finca van Yolanthe en Wesley, fo is die toch van zus Rebcca?, telt maar liefst 14 kamers
Alle authentieke elementen zijn gespaard gebleven.
Yolanthe nam de inrichting voor haar rekening. En daarbij liet zij zich daarbij bijstaan door Eric Kusters
De slaapkamer, naar een ontwerp van Eric Kusters, wordt door Yolanthe nog opgeleukt met, veel kleurige, Marokkaanse details
Creatief met verf. De oude stoelen werden door Yolanthe zelf onder handen genomen
Die gerestaureerde stoelen staan nu rond de eettafel op het terras
De barbecue, nog door Yolanthe's vader gemaakt, is S-vormig, zodat er altijd uit de wind 'gebakken' kan worden
Een barbecue die natuurlijk inmiddels ook is opgefrist
Achter de computer ontwierp Wesley zijn eigen beveiligingssysteem
Wat Yolanthe en Wesley betreft wordt de finca op Ibiza in de toekomst de plek waar zij zich settelen
In eerste instantie gingen Yolanthe en Wesley voor de grootscheepse renovatie in zee met het Nederlandse bouwbedrijf STB Exclusieve Projects
Dat bedrijf maakte computeranimaties voor de verbouwing en eist bij de rechter € 142.000 euro, maar kreeg er uiteindelijk maar €21.000 voor dat werk.
Hebben Yolanthe en Wesley de finca op Ibiza, die net door het paar voor een vermogen verbouwd is, ‘gestolen’ van Rebecca, de zus van Yolanthe’? Die meent van wel en stapt naar de rechter…

(Lees verder na de advertentie)

Yolanthe Sneijder-Cabau is een juridische strijd verwikkeld geraakt met oudere zus Rebecca om het door hun vader nagelaten huis op Ibiza. Volgens Rebecca Cabau van Kasbergen heeft Yolanthe zich het huis onrechtmatig toegeëigend.
Vader Xavier zou de villa aan Rebecca hebben nagelaten. Yolanthe is echter van mening dat zij in haar recht staat omdat zij kosten, zoals de erfpacht, voor haar rekening heeft genomen.

Dat de zaak nu begint te spelen is pikant, want de vervallen fisca is net door Yolanthe en Wesley verbouwd…. Yolanthe’s manager wilde tegen RTL Boulevard niet reageren op de zaak omdat het over een privézaak gaat. Yolanthe heeft zeven broers en zussen, en nog vijf halfbroers en -zussen uit het tweede huwelijk van haar vader. Of die zich ook gaan mengen in de erfeniskwestie is onduidelijk.

Verliezen Yolanthe en Wesley de juridische strijd dan zijn zij een klein vermogen aan verbouwingskosten kwijt. Zo heeft witte Ibiza-finca nu de opknapbeurt nu jacuzzi die overgaat in het zwembad. De gedateerde badkamers en keuken zijn aan de eisen des tijds aangepast, waarbij de authentieke kasten en hoge deuren en open haarden gespaard zijn gebleven.

Door alle binnen-en buitenmuren zijn, omdat Wesley daar op stond, kabels getrokken voor een beveiligingsinstallatie die zijn gelijke niet kent. Infrarood-, ultrasoon-, radar-, trilling-, magnetische, glasbreukdetectors en videobewaking maken dat mogelijke indringers geen schijn van kans hebben.

Binnen is het huis waar Yolanthe opgroeide en haar vader in 2007 overleed door de nieuwe vrouw des huizes zoveel mogelijk in de oude stijl gehouden. En dat betekende veel breek-en hakwerk, want de finca telt maar liefst 14 kamers. De vloeren zijn ook in hun oude luister hersteld nadat ze eerst volledig gesloopt werden om een nieuwe vloerverwarmingsinstallatie te kunnen aanleggen.

Was Wesley verantwoordelijk voor de beveiliging van het stulpje, Yolanthe nam de inrichting voor haar rekening. En daarbij liet zij zich, net als bij de inrichting van hun appartement in Istanboel, bijstaan door Eric Kusters. Samen kozen zij voor een mix tussen het bekende Kuster stijltje – veel wit- en de hippe Ibiza-look.

Yolanthe zelf vulde dat aan met Indonesische en Marokkaanse details. Zo zijn er nu door het huis veel stoere houten deuren maar ook handbewerkte spiegels. Voor de inrichting werd er door Yolanthe geshopt in o.a Istanboel, Amsterdam en natuurlijk op Ibiza zelf.

Het is overigens niet de eerste keer dat het huis op Ibiza voor juridisch getouwtrek zorgt….

In eerste instantie gingen Yolanthe en Wesley voor de grootscheepse renovatie in zee met het Nederlandse bouwbedrijf STB Exclusieve Projects, maar dat bedrijf werd vorig jaar april ingeruild voor een lokale aannemer. Dit zeer tegen de zin van STB Exclusive Projects, die meende een overeenkomst hebben met Yolanthe en Wesley voor de verbouwing.

De eigenaar van het bedrijf STB stapte naar de rechter om de volgens hem al gemaakte onkosten van 142.000 euro betaald te krijgen. Afgelopen februari oordeelde de rechter echter dat de door de aannemer gemaakte kosten ver uitstijgen boven normale kosten voor acquisitie. Ook was er nooit een officiële overeenkomst gesloten tussen beide partijen. Yolanthe en Wesley moesten wel ruim 21.000 euro betalen voor gemaakte kosten.

ZIE OOK: Alfred van den Heuvel heeft het gehad met Nederland en verkast voor altijd naar DIT HUIS in Spanje

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0