BINNENKIJKEN in een huis dat voor 750.000 dollar te koop staat, maar een kelder heeft die voor 2000 dollar per weekend verhuurd wordt….

0
Op het oog is het een gewoon huis dat in Maple Glen, een plaatsje in de Amerikaanse staat Pennsylvania, te koop staat voor 750.000 dollar. Maar het is ook een huis waar geld mee te verdienen is, want de kelder van het huis wordt, via Airbnb, voor 2000 dollar per weekend verhuurd aan liefhebbers van kinky seks.

De advertentie van de makelaar verscheen onder de titel ‘50 Shades of Maple Glen’, verwijzend naar de film Fifty Shades of Grey waarin literatuurstudente Anastasia Steele en de 27-jarige zakenman en multimiljonair Christian Grey zich onderwerpen aan sadomasochistische rollenspellen. En daar is de kelder van het huis in Maple Glen ook op ingericht. De kelder is uitgerust als wat de eigenaar zelf als een seksuele oase omschrijft, compleet met onder andere een seksschommel, zweepjes en kettingen aan het bed.


Wie het huis koopt krijgt die ‘speeltjes’ er gratis bij, want de prijs van $ 750.000 is inclusief de complete inrichting dus ook alle alle attributen in de sekskelder. Verkopende makelaar Melissa Leonard vertelde op tv-zender Fox29 dat de vorige eigenaar het huis verhuurde via Airbnb voor 500 dollar per nacht in de week, of 700 dollar inclusief gebruik van de kelderoase. In weekends steeg de prijs naar 2.000 dollar per nacht.

Naast de opmerkelijke kelder heeft de woning een prachtig gerenoveerde keuken, houten vloeren, een pooltafel, een fitnessruimte, een mooie badkamer en ook een grote tuin.


Heeft de koper niets met de sm-kelder? Geen probleem. “De kelder kan weer omgebouwd worden tot een normale kelder, speelkamers of wat dan ook”, verzekert makelaar Melissa.