Pagina titel ...
maandag, juni 1
BINNENKIJKEN in het PENTHOUSE van MERYL STREEP dat u voor ‘maar’ €21 MILJOEN kunt kopen

0
Meryl Streep verkoopt haar luxueuze penthouse in het hartje van New York. De nieuwe eigenaar moet wel eerst 21 miljoen naar de bankrekening van de actrice overmaken.

(Lees verder na de advertentie)

In 2006 kocht de wereldberoemde actrice samen met haar man, kunstenaar Don Gummer, een penthouse in Manhattan, in de hippe wijk Tribeca. Streep betaalde er toen zo’n 10 miljoen voor, minder dat de helft van de huidige verkoopprijs.

Het appartement heeft een ruim terras dat uitzicht geeft op de Hudsonrivier. Het heeft vier slaapkamers en evenveel badkamers en biedt een totale woonoppervlakte van 360 vierkante meter.

Meryl Streep haalde afgelopen februari hard uit naar voormalig producent Harvey Weinstein nadat hij haar noemde in een rechtszaak tegen Weinstein en The Weinstein Company. Zes vrouwen hebben hem aangeklaagd omdat hij ze misbruikt heeft en zijn studio dat verdoezelde.

De gevallen Hollywoodproducent en zijn juridische team vroegen een rechter in New York om de aanklachten van zes vrouwen te seponeren, omdat de beschuldigingen volgens hen vals zouden zijn. Dit onderstreepte Weinstein door te zeggen dat “Meryl Streep altijd een prima werkrelatie met hem heeft gehad.” Dit schoot bij Streep in het verkeerde keelgat. “Dat Weinsteins advocaten mijn statement gebruiken om te bewijzen dat hij andere vrouwen niet misbruikte, is ronduit zielig”, aldus de Oscarwinnares. “Weinstein is zelf verantwoordelijk voor de criminele wandaden die hij tegenover andere vrouwen heeft begaan. Als er nog enige gerechtigheid is, zal hij hiervoor gestraft worden, ongeacht hoeveel goede films hij met geweldige mensen heeft gemaakt.”

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0