Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in de pastoriewoning van TRIJNTJE OOSTERHUIS die echt niemand wil kopen (nu met korting van bijna 3 ton!)

0
Wie helpt Trijntje Oosterhuis van haar pastoriewoning af? De zangeres heeft haar voormalige woning in het Noord-Hollandse Noordeinde al jaren te koop staan. Ze vroeg 1.275.000 euro, maar nu mag u het optrekje hebben voor 995.000 euro. Dat is toch snel bijna 300.000 euro verdiend. Toch eerst maar even binnenkijken bij Trijntje?

Trijntje kocht het huis met haar inmiddels ex-man Sander van den Eeden, in november 2005 en betaalde € 750.000. Maar in totaal zijn er inmiddels voor € 1.250.000 aan hypotheken op het pand gevestigd. Een fors verlies doemt dus op.

In totaal zijn er 9 kamers, waarvan 5 slaapkamers. Ook zijn er 2 badkamers. Een van de badkamers heeft een een ligbad en een aanpalende sauna.

Het separate tuinhuis is in gebruik als Trijntje’s zangstudio en gastenverblijf met eigen voorzieningen als een keuken, badkamer met toilet en douche en een slaapkamer.

Trijntje probeerde om de kosten te drukken ook het huis aan vakantiegangers te verhuren. Wie 180 euro per nacht betaalde sliep in het bed van de zangeres en had toegang tot de verschillende ruimtes in het hoofdgebouw. Alleen het tuinhuis bleef verboden terrein, want daar heeft Trijntje haar spulletjes die echt privé zijn opgeslagen.

De 42-jarige zangeres woont nu samen met vriend Alvin Lewis in een huurappartement in het centrum van Amsterdam.

Comments are closed.