Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij TATJANA (55) wiens minnaar Lex (69) hun Haags appartement voor €8000 te huur heeft gezet

0
De nog altijd sexy Tatjana Šimić (55) en haar worstenkoning Lex van Hessen (69) mogen dan het merendeel van het jaar in Monaco resideren als ze in Nederland zijn verblijven ze in sjeik hotel in Den Haag. Vreemd, want het stel heeft een prachtig appartement in de Hofstad. Enig nadeel in hetzelfde complex woont ook Hannie, de ex van Lex. Dus hebben Tatjana en Lex besloten hun appartement te verhuren. Voor 8000 euro per maand kunt u er intrekken. EERST TOCH MAAR EVEN BINNENKIJKEN?

Het was toch een beetje bizarre situatie in het Haagse appartementencomplex aan de Frederiksstraat, waar Tatjana en haar 14 jaar oudere minnaar Lex van Hessen op de begane grond een appartement hadden en Lex ex Hannie een appartement -eigendom van Lex- op de bovenste verdieping bewoonde. En dat het niet boterde tussen Tatjana en Hannie was bepaald geen geheim.

In de afgelopen jaren maakte Tatjana en Lex dan ook maar zelden gebruik van het appartement als ze in Den Haag waren. De worstenkoning en het model logeerden liever in een hotel om -blijkbaar- de confrontatie met de ex van Lex te ontlopen.

Dus hebben Tat en Lex nu het appartement te huur gezet voor een luttele 8000 euro per maand. Voor dat geld krijg je een appartement van 319m2 in het centrum van de Hofstad met vijf kamers, waarvan drie slaapvertrekken. Er zijn twee badkamers, waarvan een grenst aan de masterbedroom met walk-in closet voor de kleding. De luxe woon/eetkeuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en biedt toegang naar het aan het water gelegen terras.

Bij de huurprijs van 8000 euro per maand zijn twee parkeerplaatsen inbegrepen.

Comments are closed.