Pagina titel ...
BINNENKIJKEN bij MICHAEL DOUGLAs die voor 50 MILJOEN af wil van zijn bezit op Mallorca

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Michael Douglas heeft zijn hele bezit in Valldemossa, aan de noordwestkust van het Spaanse eiland Mallorca, te koop gezet. Dat betekent dat een stuk land van 100.000 vierkante meter, vijf appartementen, een loft en twee kleine woningen in de verkoop gaan. Voor 50 miljoen is het u? Even binnenkijken.

(Lees verder na de advertentie)

 

NAAR DE ZON? Vlucht + verblijf: Costa Brava 127 - Toscane €130 - Kaapverdië €299 - Gambia €353 - Florida €414 - Curaçao €529 - Phuket €579

Douglas kocht in 1989, samen met zijn ex-vrouw Diandra Lucker, een stuk land van 100.000 vierkante meter en bouwde vijf appartementen, een loft en twee kleine woningen. Toen het stel in 2000 uit elkaar ging besloot het het bezit op Mallorca aan te houden en er samen gebruik van te blijven maken. Douglas mocht er gebruik van maken van januari tot en met juni. Lucker de rest van het jaar. In de praktijk betekende dat iedere zes maanden de verhuizers voor kwamen rijden om het meubilair te verwisselen.

Nu heeft Douglas besloten zijn complete huizenbezit op Mallorca te verkopen. Het iedere zes maanden verhuizen leidde bij Catherina Zeta Jones tot veel irritatie. Ook zou zij het klimaat op het eiland te warm hebben gevonden.

S’Estaca, zoals Douglas zijn bezit doopte, bestaat uit zeven individuele gebouwen met vijf appartementen met in totaal 10 slaapkamers, 11 badkamers. Dan zijn er ook nog twee kleinere huizen waar 20 personen kunnen slapen. Voor gezamenlijk gebruik: een wijnkelder, een buitenkeuken, een zwembad, bibliotheek en grote ‘speelkamer’, inclusief bioscoop.

S’Estaca heeft ook een eigen toegang tot het strand en een spectaculair uitzicht over de zee en de Sierra de Tramuntana.

Voor de grond, een stuk land van 100.000 vierkante meter en een bebouwd oppervlak van 1.000 vierkante meter wil Douglas 50 miljoen euro hebben. Zelf kocht hij de grond in 1989 voor zes miljoen.

Douglas heeft, dankzij zijn beroemdheid, veel voor het dorp Valldemossa en het eiland Mallorca betekend. Hij heeft niet alleen geld geschonken, maar verbond ook zijn naam Valldemossa. Geruchten willen dat dit gebeurde in ruil voor het een oogje dichtknijpen van het lokale bestuur bij de bouwvergunning van de luxe optrekjes.

Douglas heeft Sotheby’s International Realty gevraagd te bemiddelen bij de verkoop.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();