Pagina titel ...
PRIVE DIEET

Slechts €89 voor 3 Dagen 4*-hotel Oss met 1 complete dag Wellnessboot + Ontbijt + 3 Gangendiner

Breng 3 heerlijke dagen door in City Resort Oss**** in Noord-Brabant inclusief ontbijt, een driegangendiner en een dag toegang tot de Wellnessboot in Mill. En dat voor maar €89! Ontspannen kan thuis onder een lekkere warme douche of met een theetje en een film. Maar echte rust, die vind je vaak pa...

BINNENKIJKEN – Michael Boogerd wil nog groter wonen en zet zijn Belgische villa (350m2) in de verkoop

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Michael Boogerd wil af van zijn villa in Kalmthout, onder de rook van Antwerpen. Hoewel die bepaald niet klein is, een vloeroppervlak van 350m2, is Boogerd opzoek naar iets groters…

Lees verder onder de advertentie


De villa van Boogerd, waar hij met vriendin, kunstschaatster Darya Nucci en hun 2.5 jaar oude dochtertje Anais woont ligt in het hart van het dorp Kalmthout-Heide op een stuk grond van 2.474m².

Op de benedenverdieping is er een werkkamer, woonkamer met open haard en een aparte tv-kamer. Beiden hebben vloerverwarming. De leefkeuken is voorzien van dubbele spoelbak, afwasmachine, keramische kookplaat, heteluchtoven en Amerikaanse koelkast. Ook is er een ‘wintertuin’/veranda. Over de hele benedenverdieping ligt natuursteen op de vloer.

Een verdieping hoger is de masterbedroom met dressing. Op de vloer ligt parket. De badkamer heeft een dubbele wasbak met ombouwkast, douche, bad en toilet. Er zijn ook twee ruime (kinder)kamers waarvan een met dressing. Die twee slaapkamers delen de tweede badkamer.

Op het terrein een vrijstaande dubbele, garage met ruime tuinberging en hondenren. Tuin en terrassen zijn volledige omheind. Toegang krijg je via een automatische bedienbare poort. Het huis is beveiligd met een alarmsysteem.

Wie het vreemd vindt dat Boogerd zijn villa, waar hij overigens € 725.000 voor vraagt, te klein vindt moet weten dat zijn ouders vaak op bezoek komen en dan een paar nachtjes blijven slapen.


Comments are closed.