Pagina titel ...
PRIVE DIEET

Slechts €89 voor 3 Dagen 4*-hotel Oss met 1 complete dag Wellnessboot + Ontbijt + 3 Gangendiner

Breng 3 heerlijke dagen door in City Resort Oss**** in Noord-Brabant inclusief ontbijt, een driegangendiner en een dag toegang tot de Wellnessboot in Mill. En dat voor maar €89! Ontspannen kan thuis onder een lekkere warme douche of met een theetje en een film. Maar echte rust, die vind je vaak pa...

BINNENKIJKEN – FEESTJE voor KOOS ALBERTS nu zijn BUNGALOW eindelijk verkocht is

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Feest in huize Alberts in Harderwijk! Na meer dan twee jaar in de verkoop te hebben gestaan is de robuuste bungalow van Koos aan de rand van Harderwijk eindelijk verkocht. Koos Alberts liet zelfs een drone boven zijn vliegen om opnames te maken en zo mogelijk geïnteresseerde kopers te trekken. De reden dat Koos van het huis afwilde is minder vrolijk; Joke zijn vrouw die hem met veel liefde verzorgt kan nu zijzelf boven de zeventig is het onderhoud van het grote huis niet meer aan. BINNENKIJKEN BIJ KOOS EN JOKE?

Lees verder onder de advertentie


Sinds Koos in 1987 tegen een boom botste na achter het stuur in slaap gevallen te zijn na een optreden en hij in een rolstoel kwam te zitten als gevolg van een bij het ongeluk opgelopen dwarslaesie, verzorgt Joke hem met veel liefde. Maar nu zijzelf boven de zeventig is wordt een deel van die zorg haar te zwaar. Voor de grote bungalow waar zij en Koos sinds 1993 wonen is een blok aan het been vanwege het onderhoud. Die ging twee jaar geleden dan ook in de verkoop voor €679.500. Dat bedag kregen ze er niet voor weet de site BekendeBuren, die schrijft dat de verkoopsprijs rond de €640.000 ligt. Nu zoeken Koos en Joke een kleiner huis in of rond Harderwijk.

Met pijn in zijn hart moesten Koos en vrouw Joke ook al afscheid nemen van hun droomappartement in het Spaanse Benalmádena. Het strand ligt namelijk zover van het appartement dat Koos en Joke het alleen per auto kunnen bereiken, maar het wordt Joke (70) te zwaar om Koos (67) steeds weer in en uit de auto te tillen.

Maar het geplande afscheid van Benalmádenat betekent niet dat Koos en zijn vrouw Joke de Costa del Sol voorgoed de rug toekeren. Als het appartement, dat voor €2.295.000 in de verkoop staat, verkocht is willen Koos en Joke dan ook een nieuw appartement kopen, maar dan direct aan het strand.


Comments are closed.