Pagina titel ...
KATE PERRY betaalt 19 MILJOEN voor huis in sterrenwijk Beverly Hills

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

 Zangeres Katy Perry betaalt $ 19 miljoen voor een optrekje in Beverly Hills. Misschien verklaart de lijst met beroemde buren de prijs die Kerry betaalde. Zeker is dat de verkoper, C-Note Records eigenaar Cody Leibel, een leuk winstje boeke, want hij kocht het pand in 2007 voor $ 9.205.000.

(Lees verder na de advertentie)

 

NAAR DE ZON? Vlucht + verblijf: Costa Brava 127 - Toscane €130 - Kaapverdië €299 - Gambia €353 - Florida €414 - Curaçao €529 - Phuket €579

Het twee verdiepingen tellende huis staat op een stuk grond van ruim 1500 vierkante meter. Kerry krijgt vijf slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Veel van de buitenmuren zijn van glas. Het huis heeft schaduwrijke veranda’s en in de weelderig aangelegde tuin is er een infinity pool met uitzicht op de beboste canyon.

Kerry krijgt een trits aan beroemde buren waaronder Adele, Jennifer Lawrence, Cameron Diaz, Joel Madden, Penelope Cruz en Ashot Kutcher en Mila Kunis. .

Kate Perry, o.a winnares van  vijf American Music Awards en vijf MTV Music Awards heeft al twee naast elkaar gelegen huizen op de top van Runyon Canyon in de Hollywood Hills, maar  een extra huis is natuurlijk nooit weg.

 


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();