Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij DANIELLE en REINOUT OERLEMANS die in hun maag zitten met de grootste villa van ’t Gooi (24 kamers!)

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Reinout en Danielle Oerlemans zitten in de maag met hun Landgoed Steenbergen in Laren. Het paar zette de grootste villa (24 kamers!) van ’t Gooi twee jaar geleden te koop voor 8.72 miljoen, verlaagde de prijs naar 7.350.000, maar ook voor die fors verlaagde prijs wil niemand het hebben. En het is toch best een aardig huis met all weather tennisbaan, een buitenmaat zwembad met water uit eigen bron en een state-of-the-art alarmsysteem. EVEN BINNENKIJKEN?

Lees verder onder de advertentie


In oktober staat het huis precies twee jaar te koop. De in Amerika woonachtige met vrouw Danielle en de kinderen wonende Oerlemans zal er niet blij van worden. Niemand lijkt de villa met 24 kamers, waarvan 6 slaapkamers en 8 badkamers met 3 ligbaden, te willen kopen.

Privacy is gegarandeerd, want het landgoed is omgeven door hoge hekken. Het heeft ook een all weather tennisbaan, een buitenmaat zwembad met water uit eigen bron en een state-of-the-art alarmsysteem. Reinout betaalde er in 2006 zelf 5.670.000 euro voor.

Volgens verkopende makelaar Jacques E. Walch bestaat het landgoed uit twee huizen en één bouwkavel.

Oerlemans heeft voor zijn huis in LA 19 miljoen dollar neergelegd, omgerekend 14,7 miljoen euro. Zie hier de foto’s van zijn LA ‘stulpje’.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();