Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in de villa van PETER BOSZ, die hij kocht omdat hij 3 jaar bij Ajax zou blijven, maar na ruzie toch naar Dortmund vertrok

0
De villa in Vinkenveen, die Ajax-trainer Peter Bosz begin dit jaar kocht voor €1.850.000 omdat hij ook de komende jaren nog trainer van Ajax zou zijn komt waarschijnlijk nu weer in de verkoop omdat Bosz koos voor de miljoenen bij Dortmund. EVEN BINNENKIJKEN BIJ BOSZ?

Bosz kocht de Vinkenveense villa samen met 17-jaar jongere vriendin Jolyn van van Martijn Lusink, de zoon en opvolger van modekoning Oger Lusink, die aanvankelijk 2 miljoen vroeg voor zijn optrekje aan het water.

Peter Bosz en zijn Jolyn hebben de ruimte in Vinkenveen, want de villa heeft een vloeroppervlak van 218 vierkante meter. Van de in totaal zes kamers, zijn er drie om te slapen. Jolyn kan een gezonde maaltijd voor haar Peter maken in luxe keuken voorzien van alle kookgemakken.

De nieuwe liefde van de 53-jarige Ajax-trainer, de 17 jaar jongere Jolyn Le Loux, liep Bosz tegen het lijf toen hij nog trainer was bij Heracles Almelo. De destijds nog gehuwde Jolyn werkte op de commerciële afdeling van de Almelose club en organiseerde netwerkdiners. Tegenwoordig heeft zij haar eigen evenementenbureau ‘Le Loux Events’.

Peter Bosz verlaat na één seizoen Ajax en tekende 6 juni een contract tot medio 2019 bij het Duitse Borussia Dortmund. De coach had nog een contract van twee seizoenen bij de nummer twee van de Eredivisie. Een conflict binnen de trainersstaf van Ajax is de belangrijkste reden voor de breuk. Het boterde niet en tussen enerzijds Bosz en zijn assistent Krüzen en aan de andere kant assistenten Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp, keeperstrainer Carlo l’Ami en hersteltrainer Björn Rekelhof. Sinds de winterstop was er nauwelijks meer sprake van enige communicatie tussen de partijen en ontstond zodoende een onwerkbare situatie.

UNIEKE FOTO’S! – BINNENKIJKEN in de PH-KBX, het verkochte vliegtuig van KONING WILLEM-ALEXANDER en MAXIMA dat werd verkocht een prikkie

Comments are closed.