Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij PETER R. DE VRIES die ondanks €250.000 korting nog geen koper vindt voor zijn Hilversumse ‘lifestylemagazine’-villa

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Het moet even slikken zijn geweest voor misdaadverslaggever Peter R. de Vries dat niemand bereid was net geen twee miljoen, € 1.950.000, te betalen voor zijn Hilversumse lifestylemagazine-villa, maar De Vries weigerde bijna twee jaar lang categorisch die vraagprijs te verlagen. Afgelopen november gooide De Vries de handdoek in de ring en verlaagde de vraagprijs tot € 1.745.000 k.k. Maar vier maanden later is het huis nog altijd niet verkocht. Misschien ook wel omdat de verkoop is onder voorbehoud gunning eigenaar, wat wil zeggen dat De Vries u wel aardig moet vinden, want anders krijgt u zijn huis niet…

Lees verder onder de advertentie


De Vries en zijn vrouw Jacqueline gingen in 2015 na meer dan 20 jaar uit elkaar. Ondanks dat het paar een open huwelijk had was de koek blijkbaar toch echt op. De echtelijke woning werd te koop gezet voor € 1.950.000, maar die hoofdprijs wilde niemand betalen. Dat stelde het echtpaar De Vries blijkbaar voor een dilemma, want de vraagprijs met een paar ton verlagen zou betekenen dat de, volgens het kadaster, op het pand rustende hypotheek van 1.76 miljoen mogelijk niet volledig zou kunnen worden.

De Vries bleef, met de aantrekkende woningmarkt in het achterhoofd, hopen dat er zich een koper zou melden die wel de door hem gevraagde, bijna, twee miljoen wilde ophoesten. Maar dat gebeurde dus niet en werd de vraagprijs in november 2017 verlaagd tot € 1.745.000 k.k., maar helaas pindakaas ook voor die prijs lijkt het, vier maanden later, niet storm te lopen.

Daar komt nog bij dat De Vries zijn pand niet aan iedereen wil verkopen…. ‘Voorbehoud gunning eigenaar’, meldt de makelaar droogjes. Wat zoveel betekent als dat De Vries zijn goedkeuring moet hechten aan de nieuwe eigenaar. Criminelen met geld en gevoel voor humor – ‘Ik woon in het huis van Peter R. de Vries – vissen dus achter het net.

Eenmaal goedgekeurd door de misdaadverslaggever krijgt die nieuwe eigenaar dan een villa met een woonoppervlak van 270 m2, een als overige inpandige ruimte betitelde 60 m2 en een terras van 55 m2.

Volgens de verkopende makelaar hebben de perfectionistische eigenaren een kunstwerk van het huis gemaakt en zult u niet alleen versteld staan van het interieur, maar ook van het exterieur van dit luxe design woonhuis, dat een unieke tuin (100 % privacy) met grote vijver heeft waarvoor de Life Stylemagazines in de rij staan.”

Aan comfort heeft het De Vries en echtgenote Jacqueline, sinds 2001 toen zij het huis lieten bouwen en betrokken, in ieder geval niet ontbroken. Sauna, terrasverwarming, moderne keuken, prachtige werkkamer en indrukwekkende vloeren van Amerikaans walnotenhout; het is er allemaal, zoals u ziet.

Geïnteresseerd? Hier kunt u alles lezen over de geneugten van het huis, het zacht klaterende water van de waterval, het ruisen van de wind in de bomen, het gebadder en gekwetter van de vele soorten vogels en de aanblik van de prachtige waterlelies in de zomer die, volgens de makelaar, het verblijf in de tuin van de misdaadverslaggever tot een onvergetelijke ervaring maken.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();