Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Wie mag van PETER R. DE VRIES zijn Hilversumse ‘lifestylemagazine’-villa kopen voor € 1.950.000?

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Hardnekkig weigert Peter R. de Vries de vraagprijs van zijn Hilversumse lifestylemagazine-villa, die nu al meer dan anderhalf jaar te koop staat, te verlagen nu niemand bereid is de door hem verlangde € 1.950.000 te betalen. Misschien iets voor u? Moet De Vries u wel aardig vinden, want anders krijgt u zijn huis niet…


De Vries en zijn vrouw Jacqueline gingen vorig jaar na meer dan 30 jaar uit elkaar. En dat terwijl ze toch een open huwelijk hadden. Maar desondanks was de koek op! Jacqueline verhuisde naar een appartement in Naarden en de echtelijke woning werd te koop gezet voor € 1.950.000, maar die hoofdprijs wil niemand betalen. Dat stelt het echtpaar De Vries voor een dilemma, want de vraagprijs met een paar ton verlagen zou betekenen dat de op het pand rustende hypotheek van 1.76 miljoen mogelijk niet afgelost zou kunnen worden.

Dus zal De Vries, met de aantrekkende woningmarkt in het achterhoofd, blijven hopen dat er zich een koper meldt die wel de door hem gevraagde, bijna, 2 miljoen wil ophoesten.

Daar komt nog bij dat De Vries zijn pand niet aan iedereen wil verkopen…. ‘Voorbehoud gunning eigenaar’, meldt de makelaar droogjes. Wat zoveel betekent als dat De Vries zijn goedkeuring moet hechten aan de nieuwe eigenaar. Criminelen met geld en gevoel voor humor – ‘Ik woon in het huis van Peter R. de Vries – vissen dus achter het net.

Eenmaal goedgekeurd door de misdaadverslaggever krijgt die nieuwe eigenaar dan een villa met een woonoppervlak van 270 m2, een als overige inpandige ruimte betitelde 60 m2 en een terras van 55 m2.

Volgens de verkopende makelaar hebben de perfectionistische eigenaren een kunstwerk van het huis gemaakt en zult u niet alleen versteld staan van het interieur, maar ook van het exterieur van dit luxe design woonhuis, dat een unieke tuin (100 % privacy) met grote vijver heeft waarvoor de Life Stylemagazines in de rij staan.”

Aan comfort heeft het De Vries en echtgenote Jacqueline, sinds 2001 toen zij het huis lieten bouwen en betrokken, in ieder geval niet ontbroken. Sauna, terrasverwarming, moderne keuken, prachtige werkkamer en indrukwekkende vloeren van Amerikaans walnotenhout; het is er allemaal, zoals u ziet.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();