Pagina titel ...
PRIVE DIEET

Slechts €89 voor 3 Dagen 4*-hotel Oss met 1 complete dag Wellnessboot + Ontbijt + 3 Gangendiner

Breng 3 heerlijke dagen door in City Resort Oss**** in Noord-Brabant inclusief ontbijt, een driegangendiner en een dag toegang tot de Wellnessboot in Mill. En dat voor maar €89! Ontspannen kan thuis onder een lekkere warme douche of met een theetje en een film. Maar echte rust, die vind je vaak pa...

BINNENKIJKEN bij ex Ajax-trainer PETER BOSZ die een HALF MILJOEN meer wil dan hij acht maanden geleden zelf betaalde voor zijn Vinkeveens villa

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

De villa in Vinkenveen, die toen nog Ajax-trainer Peter Bosz begin dit jaar kocht voor €1.850.000 omdat hij ook de komende jaren nog trainer van Ajax is weer te koop, maar wel voor een half miljoen meer dan Bosz er zelf voor betaalde…. EVEN BINNENKIJKEN BIJ BOSZ?

Lees verder onder de advertentie


Peter Bosz verliet na één seizoen Ajax en tekende 6 juni j.l. een contract tot medio 2019 bij het Duitse Borussia Dortmund. De coach had nog een contract van twee seizoenen bij de nummer twee van de Eredivisie, maar Bosz wendde een contract binnen de trainersstaf van Ajax voor om te kunnen vertrekken. Het boterde niet en tussen enerzijds Bosz en zijn assistent Krüzen en aan de andere kant assistenten Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp, keeperstrainer Carlo l’Ami en hersteltrainer Björn Rekelhof. Sinds de winterstop was er nauwelijks meer sprake van enige communicatie tussen de partijen en ontstond zodoende een onwerkbare situatie.

Dus werd de net ingerichte villa ook overbodig en is nu te koop voor 2,4 miljoen euro. Dat is dus €550.000 meer dan Bosz er begin dit jaar zelf voor betaalde. Volgens bekendeburen rust er overigens wel een hypotheek van €1.570.000 op het ‘pandje’. Bosz kocht de Vinkenveense villa samen met 17-jaar jongere vriendin Jolyn van van Martijn Lusink, de zoon en opvolger van modekoning Oger Lusink, die aanvankelijk 2 miljoen vroeg voor zijn optrekje aan het water.

Peter Bosz en zijn Jolyn haddenen de ruimte in Vinkenveen, want de villa heeft een vloeroppervlak van 218 vierkante meter. Van de in totaal zes kamers, zijn er drie om te slapen. Jolyn kon een gezonde maaltijd voor haar Peter maken in luxe keuken voorzien van alle kookgemakken.

De nieuwe liefde van de 53-jarige Ajax-trainer, de 17 jaar jongere Jolyn Le Loux, liep Bosz tegen het lijf toen hij nog trainer was bij Heracles Almelo. De destijds nog gehuwde Jolyn werkte op de commerciële afdeling van de Almelose club en organiseerde netwerkdiners. Tegenwoordig heeft zij haar eigen evenementenbureau ‘Le Loux Events’.


Comments are closed.