Pagina titel ...
BINNENKIJKEN – Vier keer is scheepsrecht? Kylie Jenner (19) koopt maar weer eens miljoenenhuis

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

De 19-jarige Kylie Jenner is een reality tv-ster, de jongere halfzus van Kim Kardashian, een Instagram beroemdheid, maar ook een huizenverzamelaar. In iets meer dan een jaar tijd heeft de tiener, vier miljoenenhuizen gekocht.

(Lees verder na de advertentie)

 

NAAR DE ZON? Vlucht + verblijf: Costa Brava 127 - Toscane €130 - Kaapverdië €299 - Gambia €353 - Florida €414 - Curaçao €529 - Phuket €579

Het laatste huis in het rijtje is ook het duurste. Kylie betaalde $ 12.000.000 voor een herenhuis in Hidden Hills . Het huis heeft acht slaapkamers en 9 badkamers.

Het twee verdiepingen tellende, nieuw gebouwde, Cape Cod-stijl huis ligt op een steenworp afstand van het Los Angeles Pet Memorial Park in Calabasas. Kylie hoeft zich niet vervelen, want er is naars een bioscoopzaaltje, een gameroom met bar, een kantoor met open haard, een fitnessruimte, een massageruimte. De master bedroom heeft een eigen badkamer en een groot balkon.

De kamers zijn gecentreerd rond de chefwaardige keuken met twee kookeilanden met granieten werkbladen. Buiten is er een overdekt terras met barbecue, een groot zwembad en een spa. Er is ook een garage voor zes auto’s.
Ook is er een groot guesthouse op het terrein.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();