Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij JANE FONDA die $3 MILJOEN KORTING geeft als u haar GLAZEN HUIS koopt

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Jane Fonda geeft een leuke korting van drie miljoen dollar aan diegene die haar glazen huis met glazen lift in Beverly Hills wil kopen. Die koper betaalt nu geen $12.995 maar nog slechts $9.995 miljoen voor het optrekje dat te koop kwam te staan na de scheiding van Fonda en haar Perry.

Lees verder onder de advertentie


Perry (74) was eerder getrouwd met actrice Rebecca Broussard, en Fonda (79) had met drie huwelijken – Roger Vadim, Tom Hayden en Ted Turner – ook de nodige ervaring. Fonda en Perry gaven elkaar overigens niet het jawoord.

Het paar kocht huis in 2012 voor $7.300.000. Het heeft vier slaapkamers en 6,5 badkamers op meer dan 700m2 woonoppervlak. Meest opvallende detail is de glazen lift.

Fonda, nu te zien in Netflix komedie ‘Grace and Frankie’ zegt in een video gemaakt om de verkoop van het huis te promoten: “Richard en ik hebben destijds gekeken naar meer dan 30 huizen, en de dag dat we hier door de poort wandelden. . . . Ik wierp een blik op het huis en ik wist dat ik het wilde hebben. “Ze voegt eraan toe:” Het is een groot huis. Leuk voor feesten. Ik vierde hier mijn 75ste verjaardag. Er waren ongeveer 150 gasten en nog was er ruimte genoeg.”

Fonda won twee Oscars en Perry’s produceerde hit albums voor talloze artiesten waaronder Rod Stewart, Ray Charles, Barbra Streisand, Carly Simon, Tina Turner, Diana Ross, Neil Diamond en Ella Fitzgerald.


Comments are closed.