Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in het lekker luxeappartement van CONNIE BREUKHOVEN dat u kunt huren voor €9500

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Connie Breukhoven heeft de prestigieuze makelaar Sotheby’s in de arm genomen om haar aan het Amsterdamse Vondelpark grenzende appartement aan de PC Hooftstraat te verhuren voor €9500 per maand. Veel geld, maar u krijgt er wel iets ‘leuks’ voor en bovendien is de prijs inclusief servicekosten en gas, water en electra.

Lees verder onder de advertentie


In 2015 verhuurde Connie het appartement, volgens de site bekende buren ook al eens voor €8750 per maand, maar nu die huurder blijkbaar is vertrokken heeft Connie de huurprijs voor het luxeappartement aan de PC Hooftstraat opgetrokken naar €9500.

Volgens Sotheby’s, die het pand in de verkoop heeft, is ‘niet alleen uitrusting en afwerking zijn van het hoogste niveau, ook de ligging is ongeëvenaard’. Het Museumplein, het concertgebouw, de meest mondaine winkelstraten en restaurants – alles is op loopafstand.

En het appartement zelf is een oase van -en vol- luxe.

Alleen de schitterende woonkamer is al 94 vierkante meter groot en is verbonden aan zeer luxe open keuken die van alle denkbare apparatuur is voorzien. Natuurlijk ontbreekt in de woonkamer niet de romantische openhaard. Het appartement heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een heuse kleedkamer. Aan de achterkant is een intieme zithoek met 2 fauteuils, waar vanuit je een wijds uitzicht hebt over het Vondelpark.

De verlichting, de gordijnen en jaloezieën werken op afstandsbediening en in alle kamers muziek is. Verder in ieder vertrek flatscreen TV’s. Je auto kun je onder het appartementencomplex parkeren.

HUREN? www.sothebysrealty.nl


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();