Pagina titel ...
PRIVE DIEET

Voedingsexpert voorspelt pizza als superfood en dieetmethode van de toekomst

Bij gezond eten en diëten denk je niet direct aan een pizza, maar volgens de Brit Dan Schmitz, die onderzoek uitvoert naar voeding voor medische doeleinden, is een pizza waaraan ontbrekende voedzame stoffen zijn toegevoegdde toekomst van een gezond dieet is een pizza .   Een superfood is een ...

BINNENKIJKEN in het appartement van overleden moeder van LINDA en JOHN DE MOL dat u kunt kopen voor 3.75 MILJOEN

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Het Larense appartement van de in december overleden Hannie de Mol is door haar kinderen John en Linda te koop gezet. Voor €3.75 miljoen bent u de nieuwe eigenaar. Tenminste als John en Linda u zien zitten als koper, want de verkoop is onder voorbehoud van gunning… EERST EVEN BINNENKIJKEN?

Lees verder onder de advertentie

Op de locatie van het huidige Hamdorff-complex, waar de Zomertuinappartementen deel van uitmaken, stond in het centrum van Laren ooit het befaamde Hotel Hamdorff. In 1901 gevestigd door Jan Hamdorff werd het al snel het hart van Laren’s culturele leven. In 1998 verrees het huidige complex met winkels, horeca en de daarboven gelegen appartementen alsmede enkele penthouses. Bij de vormgeving heeft architect Egbert Jan Hoogenberk zich laten inspireren door het oude hotel Hamdorff en daarmee een ode gebracht aan de grandeur van toen.

Het appartement van de overleden moeder van John en Linda meet 411 vierkante meter. Zij woonde er alleen nadat John de Mol senior in 2013 overleed.

De beschutte terrassen 160 vierkante meter. Het penthouse heeft zes kamers waarvan drie slaapkamers alsmede een werkkamer, een badkamer met whirlpool en stoomdouche, een beveiligingssysteem, twee keukens, een comfortabele privé-lift tussen de twee woonlagen, en een groot dakterras. Twee privé-parkeerplaatsen en een berging in het souterrain maken het comfort compleet. Uw buurvrouw heeft Els Blokker. Dat is die mevrouw van die winkelketen.

Vor u een bod uitbrengt er kleven nog wat extra koste aan wonnen in het Hamdorff-complex. Zoals bijvoorbeeld de servicekosten van € 893,26 per maand voor het appartement en u betaalt € 37,22 per maand per parkeerplaats.

Geïnteresseerd? Klik!


Comments are closed.