Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in de villa van SABIA BOULAHROUZ waar EX RAFAEL iedere maand €6700 van de rechter voor moet betalen

0
Dat is lekker wonen! Sabia Boulahrouz woont met kinderen van haar ex voetballer nummer 1, Khalid, in een prachtige villa aan de Alster rivier in Hamburg. En de huur van die villa wordt betaald door haar ex-voetballer nummer 2, Rafael van der Vaart. En dat zal nog wel even duren, want een Duitse rechter heeft niet alleen bepaald dat Rafael nu even snel de achterstallige huur van 43.000 euro moet overmaken omdat zijn voormalige liefde dat niet doet, maar hij de huur moet blijven betalen tot Sabia zin heeft om te verhuizen. En dat kan nog even duren. EVEN BINNENKIJKEN IN DE VILLA WAAR SABIA GRATIS WOONT?

Rafael van der Vaart moet de huur van ex vriendin Sabia Boulahrouz blijven betalen aan de verhuurder van de villa in Hamburg waar ze samen hebben gewoond. Volgens Duitse recht kan Rafael zijn ex namelijk niet dwingen om elders te gaan wonen. Volgens Rike Schulz, verslaggever van de Hamburger Morgenpost kan alleen de verhuurder dat. “Maar de verhuurder zegt: ’Ik zet een vrouw met twee kinderen niet op straat.’. Dus mag Rafael iedere maand de hoor van €6700 blijven ophoesten tot het Sabia belieft te verkassen. Rafael woont al sinds maart 2016 niet meer in de villa.

Volgens de media in Duitsland lijkt het er niet op dat Sabia heel hard op zoek is naar een nieuwe woning. Een verslaggever van Closer zegt tegen Showniews: “Ze zegt dat ze op zoek is naar een woning, maar ze heeft wel heel concrete eisen. Ze wil dichtbij de huidige woning blijven, ze wil niet dat de kinderen een hele nieuwe omgeving krijgen, enzovoort.”

Rike Schulz, een verslaggever van de Hamburger Morgenpost, zegt dat Sabia het Duitse recht aan haar zijde vindt. “Het Duitse recht werkt zo dat wanneer twee mensen samen een woning huren en beiden het huurcontract ondertekend hebben, dan is het onmogelijk dat één van de twee het contract opzegt. Aangezien Sabia dat niet gedaan heeft, is het contract gewoon geldig. En de verhuurder mag het geld dan verhalen op degene die het kan betalen.”

De stadsvilla, gelegen aan de Alster rivier in Hamburg, beschikt over totaal 7 kamers en 4 badkamers en heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 329 vierkante meter.

Door een ingrijpende verbouwing een aantal jaren geleden bestaat de villa nu uit twee zeer luxe woningen. Sabia woont met haar kinderen in het onderste gedeelte. De bovenste verdieping staat leeg. Het huis van Sabia is afgewerkt met de meest luxe materialen. De keuken is van alle gemakken voorzien en de badkamers zijn een lust voor het oog.

Door het hele huis ligt parket. In de woonkamer is er een open haard. Die woonkamer heeft uitzicht op de rivier de Alster en Sabia heeft zelfs haar eigen aanlegsteiger. Met de auto is het maar een paar minuten rijden naar het vliegveld van Hamburg.

Comments are closed.