Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in de villa van glamourkoppel Winston en Renate Gerschtanowitz die u nu kunt kopen met een korting €50.000

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Gezellig met Winston en Renate Gerschtanowitz een kopje koffie drinken bij de notaris? Dat kost u nu nog maar €2.575.000, want het glamourkoppel heeft de prijs van hun Blaricumse villa verlaagd met €50.000. EERST EVEN BINNENKIJKEN?


De villa van Winston en Renate heeft een woonoppervlakte van zo’n 323 vierkante meter. Er zijn vier slaapkamers. De keuken is een juweeltje en voorzien van een fantastisch werkblok met semiprofessioneel fornuis, 2 vaatwassers, Amerikaanse koelkast, Quooker en een wijncave die is afgewerkt met leistenen muurafwerking. Het geheel wordt afgemaakt door een prachtig aanrechtblad van ‘gebrand natuursteen’. Vanuit de eethoek is er een mooie doorkijk naar de garage (voorzien van glazen zijgevel) en toegang tot de aangebouwde veranda waar u van de avondzon kunt genieten. Aan de woonkeuken grenst ook nog een bijkeuken met vaste kasten.

De masterbedroom op de eerste verdieping is voorzien van balkon, gashaard, kleedkamer met diverse vaste kasten en een zelfstandige badkamer met dubbele vaste wastafel, ligbad en 2 separate douches.

De villa wordt omzoomd door een prachtige aangelegde tuin welke geheel nieuw is aangelegd met buitenzwembad voorzien van ‘Over-flow’ en diverse zonnige terrassen. De achterzijde van het huis is op het zuidwesten gesitueerd en door de weinige (hoge) bomen, krijgt de zon alle ruimte! Vanzelfsprekend is het huis voorzien van de meest geavanceerde beveiliging (camera’s, alarm etc.) en is er parkeergelegenheid op eigen terrein voor verschillende auto’s.

Zelf kochten Winston en Renate de villa, waar zij nu € 2.625.000 voor vragen, in 2011 voor 2.475.000. Volgens de website BekendeBuren lieten ze er een hypotheek op vestigen van 2,6 miljoen euro.

Het paar kocht in 2016 en stuk grond aan het Gooisch Natuur Reservaat, midden in de zogenaamde ‘Gouden Driehoek’ waar nog een villa op stond, voor €1.750.000 . Ze lieten de gedateerde villa slopen en een nieuwe villa bouwen.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();