Pagina titel ...
BINNENKIJKEN in de voor €1.265.000 niet te verkopen villa van volkszanger FRANS DUIJTS (met zwembad, biljartkamer, bar en zelfs een kapsalon)

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Ruim anderhalf jaar heeft het de villa van Frans Duijts in Tiel te koop gestaan. Maar niemand die de door de volkszanger gevraagde €1.265.000 wilde betalen voor het huis met verwarmd binnenzwembad, fitnessruimte, biljartkamer met bar en zelfs een eigen kapsalon. Dus heeft Frans maar besloten de villa voor even uit de verkoop te halen. Even binnenkijken?

(Lees verder na de advertentie)

 

TICKETSALEROME €40, LONDEN €32, NEW YORK €172, MADRID €40 en nog veel meer...

De villa van de zanger van het levenslied is ruim van opzet (circa 900 m³) en beschikt naast het hoofdgebouw over een riant bijgebouw ( circa 1250 m³ ) met op de eerste verdieping een fantastische biljartkamer met een professionele bar en eigen keuken.

In het bijgebouw kan Frans zich nog meer ontspannen. Daar zijn een verwarmd zwembad met luxe douche, toilet, kleed- en zonnebankruimten en een fitnessruimte. ook opvallend: in het huis ook een compleet ingerichte kapsalon!

Op de begane grond een woonkamer van 70 m² met aparte werk- of muziekhoek en een schouw met (gas)haard.
Via de eetruimte bereik je de zeer luxe keuken die van alle gemakken is voorzien.

Op de eerste verdieping vijf slaapkamers, waarvan de slaapkamer van Duijts is een eigen badkamer met ligbad met whirlpool, toilet, ronde douche en een tweetal vaste wastafels heeft.

Frans kocht de villa zes jaar geleden kocht voor € 954.000 en zette hem in juli 2016 te koop gezet voor €1.265.000, omdat hij verhuisde naar een nieuwgebouwde villa in Tiel. Maar helaas voor de zanger was er niemand die toehapte.

Frans Duijts, werd eind december geopereerd aan een poliep op zijn stembanden waardoor hij niet meer kon optreden. Juist dit weekend staat hij weer voor het eerste op de planken. “Mensenlief wat ben ik blij”, aldus de zanger in eerder deze week een videoboodschap op zijn Instagram-account. “Aanstaand weekend kan ik eindelijk weer op de bühne staan.”


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();