Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in de boerderij van ED NIJPELS die al ZES JAAR te koop staat (nu met korting van HALF MILJOEN)

0
In de zes jaar dat de boerderij van ED NIJPELS nu te koop staat kreeg de VVD-coryfee geen enkel bod. Zelfs niet toen hij de prijs verlaagde met bijna een half miljoen tot €1.950.000. Nijpels, die zelf in Amsterdam woont, heeft zij stulpje maar verhuurd, maar wil er toch wel graag van af. En het is best een leuke boerderij met o.a. een verwarmd zwembad (4 x 12 m), eigen haven met steigers en rietkragen, trapveldje en terrassen gelegd van antieke klinkertjes. Helpt u Nijpels van zijn boerderij af of wilt u eerst EVEN BINNENKIJKEN?

De boerderij is gelegen aan een romantisch, doodlopend weggetje, omzoomd met wilgenrij en een enkele karakteristieke boerderij in een typisch Friese, weidse en groene omgeving. De boerderij is trots geplaatst midden op ca 7500 m2 eigen grond, aansluitend op weilanden, gelegen direct aan de Friese meren die te bereiken zijn via een prachtige boerensloot van 200 meter en eigen opgang naar het Koevordermeer , De Kûfurd.

Het huis kent vele authentieke details en elementen zoals de knusse opkamer met originele vloer, plafond, houten open haard (met tegels) en bedstede (als ruime kast in gebruik). Door raampartijen aan 3 zijden (noord-oost-zuid) is de opkamer gehuld in een zee van licht. De opkamer ligt hoger dan de andere kamers (4 treden trap) zodat het uitzicht zeer ruim is. Via een steile trap is er een ruime bergzolder boven de opkamer bereikbaar.

Het stulpje heeft een totale woonoppervlakte van 1000 vierkante meter en beschikt over 13 kamers, waaronder 6 slaapkamers, drie badkamers en een studeerkamer. ‘Edje Raketje’ kocht het optrekje in 1999 voor omgerekend, €589.914. Incasseert hij de huidige vraagprijs dan maakt hij dus een winst van €1.360.086. je zou dus kunnen zeggen dat er nog wel iets van die vraagprijs af kan.

Comments are closed.