Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij SONJA BAKKER die van de AFSLANKBOEKEN die u kocht deze VILLA van bijna 1.5 MILJOEN kocht

0
De kilo’s die u mogelijk bent kwijt geraakt dankzij de afslankboeken van Sonja Baker zijn door haar goed besteed. De dieetgoeroe heeft namelijk een leuke villa in het Noordhollandse Bergen toegevoegd aan haar vastgoedportefeuille. Vorig jaar kocht ze al voor meer dan een miljoen een grachtenpand in Amsterdam en voor een kleine twee ton een woning in Hoorn. Allemaal cash betaald. Overigens kunt u tegenwoordig niet alleen afslanken met Sonja, maar ook bruin worden…. EVEN BINNENKIJKEN IN HAAR VILLA IN BERGEN?

Ook de villa die Sonja Bakker in Bergen voor €1.375.000 kocht heeft zij weer cash betaalt! Het is een drie woonlagen tellende villa die uit twee huizen bestaat en die nu verbouwd wordt tot een geheel. Het moet leiden tot 335 m2 woongenot. NU zijn er nog twaalf kamers en meerdere badkamers.

Vorig jaar juni kocht Sonja Bakker het Noordhollandse Hoorn ook al een eengezinswoning met drie slaapkamers en een badkamer.

Een paar maanden eerder schaften Sonja Bakker en man Jan Reus zich ook al grachtenappartementin het centrum van Amsterdam aan. Daarvoor legden ze cah €1,3 miljoen op tafel. Dit pand heeft een woonoppervlakte van 200 vierkante meter en heeft twee slaapkamers en twee badkamers.

Voedingsgoeroe Sonja Bakker stort zich nu haar compagnon Britt de Wit op de spraytan: een opspuitbare bruine kleur zodat je eruitziet alsof je urenlang in de zon hebt gelegen. Over de hun nieuwe bedrijfje zeggen De Wit en Bakker alias de Spraytan Girls zelf dit: “Onze filosofie is dat het leven een feestje is, zolang je zelf maar de slingers ophangt. En hoe leuk is het om van binnen en van buiten te stralen!”

Bakker heeft de methode niet zelf bedacht, ze heeft een cursus gevolgd bij Spray Tan Essentials.

Comments are closed.