Pagina titel ...
BINNENKIJKEN bij ROBERT REDFORD (82) die voor 6.7 miljoen euro zijn landgoed in Napa Valley in de verkoop heeft gezet

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

U zoekt nog een leuk buitenverblijf? Wel eens aan het Californische wijngebied Napa Valley gedacht. Robert Redford (82) wil daar van zijn riante landgoed, genaamd Danza del Sol, af. Voor ‘maar’ 6,7 miljoen is het van u.

(Lees verder na de advertentie)

 

TICKETSALEROME €40, LONDEN €32, NEW YORK €172, MADRID €40 en nog veel meer...

Redford en zijn vrouw Sibylle Szaggars Redford kochten het huis 14 jaar geleden. Het heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een aangebouwde studio, twee garages, hoge plafonds en een spectaculair uitzicht. Buiten is e een zwembad met naastgelegen jacuzzi en een eigen moestuin met biologische producten.

Niet alleen wil Redford van het optrekje af, acteren is hij ook beu. De acteur kondigde afgelopen augustus aan met pensioen te gaan. “Zeg nooit nooit, maar ik ben er vrij zeker van dat dit het voor mij was qua acteren”, aldus Robert tegen Entertainment Weekly. “Ik doe dit al sinds ik 21 jaar ben. Het is nu wel klaar, dacht ik zo.”

Twee jaar geleden liet Redford al doorschemeren dat hij wilde stoppen als hij de laatste twee films waaraan hij zich had verbonden af waren. Dat was dit jaar het geval: Our Souls At Night kwam vorig jaar uit en The Old Man & The Gun belleefde afgelopen augustus de première op het Toronto International Film Festival.

Robert Redford begon zijn carrière in de jaren zestig. Hij was te zien in films als All Is Lost, All the President’s Men, The Great Gatsby, The Horse Whisperer, Indecent Proposal en Out of Africa. In 1982 won de acteur een Oscar voor de regie van de film Ordinary People. In 2002 kwam daar nog een Oscar bij, een Lifetime Achievement Award voor zijn gehele acteeroeuvre. In de prijzenkast van Robert staan ook nog drie Golden Globes.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();