Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij plaatjesdraaier DJ JEAN die zijn Amsterdamse penthouse verkoopt inclusief meubilering, stoffering en peperdure geluidsinstallatie

0
DJ Jean is een van de bekendste housedeejays van Nederland en dus verdien je dan bakken met geld, reist de wereld over ne heb je een leuk penthouse in Amsterdam. Dat heeft Jean nu in de verkoop gezet. Voor 675.000 mag je het hebben en dan kan je echt leven als DJ Jean, want voor dat geld krijg je de meubilering en stoffering bj. Ook een leuke geluidsinstallatie is bij de prijs inbegrepen.

Het bijzonder en luxueuze penthouse bevindt zich in het Amsterdamse IJburg. De koper woont, net als Jean nu dan ON, TOP OF THE WORLD in Amsterdam. Het onder architectuur verbouwde design penthouse van 160m2, biedt een spectaculair uitzicht over de gehele hoofdstad, het nabijgelegen Diemerpark én het IJmeer!

De indeling van dit bijna on-Nederlandse penthouse betreft een loft achtige constructie bestaande uit o.a. een living van ca. 100 m² met RVS gel-haard en keukenblok met watereiland. Daarnaast is er de master-bedroom van ca. 45 m² met een , ter plaatse in het beton gestort, en dus custom made, bad van maar liefst ca. 2,50 m bij ca. 3,50 m mét regendouche als grote blikvanger. De scheidingswand tussen de slaap- en woonkamer zijn greep loze kastdeuren en laden.

Voor zonneliefhebbers is er een terras van 25 m² grenzend áán en over de gehéle lengte van de woonkamer welk toegankelijk is via de twee grote schuifpuien en gelegen op het zuid/zuidwesten. De vrije ligging op de bovenste, 7dee woonlaag, geeft een fenomenaal uitzicht over Amsterdam en het water met in de praktijk veelal zon van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat!

De woning wordt door Jean, de man houdt blijkbaar niet zo van verhuizen, bij voorkeur verkocht inclusief de volledige stoffering, meubilering én audio- en video installatie met een nieuwwaarde van € 40.000). De woning is in dat geval dus letterlijk kant en klaar voor bewoning en per direct te betrekken!

Veel winst gaat DJ Jean bij de verkoop van zijn luxe penthouse niet maken, want hij liet er in 2005 een hypotheek op vestigen van €600.000.

Comments are closed.