Pagina titel ...

Voor €11.950 PER MAAND mag U in het huis van PATTY BRARD wonen (eerst maar even binnenkijken?)

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Patty Brard (62) zette haar villa aan de Amstel, met een entree in bladgoud, een zwembad en een sauna, voor €2.145.000 te koop, haalde de villa vervolgens weer uit de verkoop en nu kunt u het best leuke optrekje huren. Voor hoeveel? Voor €11.950 PER MAAND. Geen geld toch als je ziet wat je er allemaal voor krijgt….

Lees verder onder de advertentie


Patty Brard (62) kondigde begin mei aan de tv-wereld te verruilen voor een rustiger leven op Ibiza, maar lijkt daar nu toch op terug te komen. Recent vertelde ze in het NPO Radio 2 programma ’t Wordt nu laat dat ze na haar vertrek bij Shownieuws in september niet van de buis verdwijnt: “Ik blijf toch nog wel dingetjes op televisie doen”, vertrouwde ze presentatrice Evelien de Bruijn toe.

Patty plan om zich definitief op Ibiza te vestigen lijkt dan ook deels van de baan. Volgens Patty begon het al na twee weken Ibiza toch weer te kriebelen. Wat Patty na Shownieuws precies gaat doen vertelde ze niet, maar het zal niet bij SBS zijn. Brard hintte wel op een real lifeachtig programma vanuit haar huis op Ibiza waar ze topmuzikanten ontvangt die de sterren van de hemel spelen, terwijl Patty in de keuken staat. In ieder geval is Brard nog tot september achter de Shownieuwsdesk te zien.

Antoine blijft, week op week af op, op het eiland vanwege zijn werk, dus leek het handiger om het huis aan de rivier de Amstel aan te houden. Een huis waarop het duo overigens een leuke winst had kunnen maken met een vraagprijs van €2.145.000 en een hypotheek op van ‘slechts’ 1,5 miljoen euro. Maar Patty en Antoine beslisten anders. Ze gaan op zoek naar een leuk appartementje in Amsterdam voor als ze in het land zijn en de villa aan de Amstel is, zo weet bekendeburen, te huur voor het schamele bedrag van €11.950 per maand. Kunt u wel in Patty’s bed slapen.

De villa heeft een woonoppervlak, verdeeld over vier woonlagen, van 250 m2. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. De open keuken biedt een prachtig uitzicht over de Amstel. In het souterrain een sauna, een jacuzzi en het zwembad. Ook is er een dakterras.

Antoine, de man van Patty, ontwierp dit huis zelf, maar de in Indonesië geboren Brard had een flinke vinger in de pap. Dat resulteerde in een Balinese poort om binnen te komen met daarachter een, met blauwe druif overkapte binnenplaats met een zeer bijzondere open haard. De dubbele voordeur geeft toegang tot een entree van bladgoud, dat in oosterse landen geluk voor de bewoners garandeert.

In het souterrain ligt een multifunctionele ruimte, momenteel in gebruik als slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van vele ingebouwde kastenwanden. De openslaande deuren bieden toegang tot het zwembad, jacuzzi, de Sauna met infrarood en de luxe buitendouches. Dit terras en het zwembad hebben een mooie haag van oosterse zwarte bamboe over de gehele breedte van het terras, mede hierdoor waant u zich hier in een 5 sterren Balinese spa.

De begane grond en het souterrain zijn beide voorzien van bioscoop beamers. De Sonos geluidsinstallaties zijn zowel binnen als buiten het huis in de plafonds weggewerkt en kunnen in alle 9 zones separaat bediend worden. Uiteraard is het moderne huis beveiligd met een state of the art alarm systeem.

In het NPO Radio 2 programma ’t Wordt nu laat vertelde Patty ook dat ze zich tegenwoordig inzet voor de vele duizenden, arme kinderen in Nederland. Er is vaak geen geld voor kleine, maar waardevolle uitgaves zoals schoolreisjes, waardoor kinderen nog meer in een sociaal isolement komen. Brard zei dit schandalig te vinden, zeker omdat het vaak om kleine bedragen gaat. Ze onthulde dan ook een stichting op te richten om deze stille crisis aan te pakken.


Comments are closed.