Pagina titel ...
PRIVE DIEET

Slechts €89 voor 3 Dagen 4*-hotel Oss met 1 complete dag Wellnessboot + Ontbijt + 3 Gangendiner

Breng 3 heerlijke dagen door in City Resort Oss**** in Noord-Brabant inclusief ontbijt, een driegangendiner en een dag toegang tot de Wellnessboot in Mill. En dat voor maar €89! Ontspannen kan thuis onder een lekkere warme douche of met een theetje en een film. Maar echte rust, die vind je vaak pa...

BINNENKIJKEN bij MILEY CYRUS die voor 5.8 miljoen terugkeert naar haar roots

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!


De in Tennessee geboren Miley Cyrus heeft 5,8 miljoen dollar betaald voor een landhuis in de buurt van Nashville. Cyrus mag dan te boek staan als een ’Californian girl’, de zangeres lijkt nu toch in ieder geval een deel van het jaar terug te willen naar haar roots. EVEN BINNENKIJKEN BIJ MILEY?

Lees verder onder de advertentie


Met een oppervlakte van bijna 640 vierkante meter is het landhuis in Franklin riant te noemen. Het pand is dateert uit 2014, heeft onder meer vijf slaapkamers, vier badkamers, meerdere open haarden en een grote garage waar drie auto’s in passen.

Het zesde studioalbum van Miley Cyrus, Younger Now, komt op 29 september uit. Het is de eerste officiële plaat sinds Bangerz uit 2013. Op de plaat bezingt de 24-jarige Cyrus onder meer de liefde voor haar verloofde Liam Hemsworth, zoals ook te horen is op de al uitgebrachte single Malibu.

Miley zit na een jaar afwezigheid ook weer in de jury in de Amerikaanse versie van The Voice.


Comments are closed.