Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij ADAM LEVINE en BEHATI PRINSLOO die landgoed kopen, het huis strippen en het weer te koop zetten voor €18.9 miljoen

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Nog maar vier maanden geleden kocht Maroon 5 frontman Adam Levine en zijn supermodel Behati Prinsloo voor 18 miljoen dollar een landgoed Holmby Hills in Los Angeles. Maar na het strippen van het jaren 1960 pand is de pret er blijkbaar af en staat het pand met als aanbeveling ‘een ongelooflijke kans om te verbouwen/herontwikkelen’ weer te koop voor $ 18,9 miljoen.


Het huis, ontworpen door architect Caspar Ehmcke en verborgen achter ijzeren hekken rondom, heeft vijf slaapkamers en 5 badkamers. Achter het huis een wat genoemd wordt ‘buitenoase’ met opvallend van vorm zwembad. Ook op het terrein, en op gepaste afstand van het hoofdhuis, een gastenhuis van met twee verdiepingen.

Levine en Prinsloo verkochten vorig jaar ook al hun loftachtig appartement met één slaapkamer in Soho Manhattan voor $ 5,4 miljoen aan schoenontwerper Nick Lucio van het merk Dolce Vita.

Ze hebben ook nog een huis boven de Benedict Canyon in Beverly Hills in de verkoop staan dat zij in 2012 kochten voor $ 4,38 miljoen. Dat werd begin 2017 te koop gezet voor $ 17.5 miljoen, van de markt gehaald en staat nu weer te koop voor $ 15,9 miljoen.

Misschien zijn Adam Levine en model Behati Prinsloo op zoek naar een ander huis omdat zij hun tweede kindje verwachten. De 28-jarige Prinsloo plaatste recent een foto van haar bolle buikje op Instagram. ‘Tweede ronde’, scheef Prinsloo onder een selfie voor de spiegel, waarop haar zwangere buik te zien is. Het Namibische supermodel en Maroon 5-zanger Adam Levine hebben sinds 2012 een relatie met elkaar. De twee trouwden in 2014. Het stel kreeg in september 2016 hun eerste kind, dochter Dusty Rose.

Tijdens de onthulling van zijn ster op de Hollywood Walk of Fame, afgelopen, februari vertelde Levine dat het gezinsleven hem goed bevalt. “Ik heb een dochter, ik heb de mooiste vrouw van de wereld en ik ben een van de gelukkigste mensen die ooit leefde.”


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();