Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij CARICE VAN HOUTEN die voor 1.5 MILJOEN euro haar Amsterdamse huis te koop heeft gezet

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Carice van Houten (41) heeft haar, van alle gemakken voorzien, dubbele benedenhuis in hartje Amsterdam te koop gezet 1.5 miljoen euro. Even kijken hoe mooi Neerlands bekendste actrice haar huis heeft ingericht?


Carice kocht het huis met garage, patio en dakterras in 2008 voor ruim 1,2 miljoen euro van architect Arrad Eschel, die het in 2004 volledig had gerenoveerd. Kort voor de overdracht had Carice in de logeerkamer op de begane grond een muffe lucht geroken. Ze liet daarop echter in de koopovereenkomst opnemen dat als bouwkundig onderzoek toch een vochtprobleem aan het licht zou brengen, dit door de verkoper zou worden opgelost.

Een door Van Houten ingeschakelde deskundige constateerde dat het vocht waarschijnlijk werd veroorzaakt door de gebrekkige constructie van de vloer. De herstelkosten werden geschat op twee ton.

De actrice vroeg Eschel de zaak op te lossen. Die liet volgens Van Houten echter weten dat er volgens hem geen sprake van vocht was. Daarom liet ze opnieuw onderzoek doen waaruit weer bleek dat de constructie van de vloer niet deugt. De hele verbouwing was onprofessioneel uitgevoerd, luidde het oordeel.

Na tussenkomst van de rechter werden de problemen opgelost.

Verdeeld over twee verdiepingen zijn er vier kamers (drie slaapkamers) en twee badkamers. De keuken is uiteraard luxe en voorzien alle benodigde inbouwapparatuur. Carice zou van het pand af willen omdat ze een ander optrekje in de hoofdstad zou hebben gevonden. Op de foto’s zien we de riante woonkamer, slaapkamer, strakke badkamer, dakterras, intieme binnenplaats, inpandige garage, maar ook de inloopkast van Carice én de kamer van kleine Monte, het zoontje van Carice en de Australische acteur Guy Pearce.

Onlangs liet ze in een interview met Harper’s Bazaar weten dat zij en Guy een langeafstandsrelatie hebben. “Iedereen die mij hier ziet, denkt dat ik maar heel even in Nederland ben, maar ik heb hier gewoon mijn huis in Amsterdam en Guy woont in Australië. We zien elkaar zo veel mogelijk, maar we hebben een heel ingewikkeld patroon van leven; we werken los van elkaar, onregelmatig, in verschillende landen.”

Foto’s: Funda/Heeren Makelaars


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();