Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij de TWEE VILLA’S van de PFAFFS, die nu echt in de UITVERKOOP zijn

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Carmen en Jean-Marie Pfaff hebben de vraagprijs van hun twee te koop staande villa’s nog maar eens fors verlaagd. De villa in Brasschaat, die jarenlang het decor vormde voor de docureeks over het bekende gezin, staat al ongeveer zeven jaar te koop en in prijs gedaald van 2.1 miljoen tot 795.000 euro. De villa waar het voetbalkoppel nu woont is ook 50.000 euro goedkoper geworden. De vraagprijs bedraagt nog ‘slechts’ 845.000 euro


2.100.00 Miljoen euro wilde Jean-Marie zeven jaar geleden krijgen voor zijn villa in Brasschaat. Geen koper meldde zich al die jaren dus verlaagde Pfaff de prijs stelselmatig. Nu weer tot €795.000.

Eind 2014 vertelden makelaars dat de villa van de Pfaffs die jarenlang het decor was voor de succesvolle realityserie van de familie dat de ruim een miljoen euro waar het pand voor te koop stond iets te hoog gegrepen was. De makelaars in miljonairsdorp Brasschaat vertelden aan HollywoodHuizen dat €795.000 een meer realistische vraagprijs zou zijn. En dat is precies de prijs waar u de villa nu voor kunt kopen, want andermaal is er een ton van de prijs afgegaan.

Die €795.000 is, volgens makelaars, zo ongeveer de prijs die de grond waard is waarop de gedateerde en ook wat verwaarloosde villa staat. Het plaatselijke makelaarsgilde is er dan ook van overtuigd dat als er een koper komt die de villa, waar Jean-Marie en Carmen gelukkige jaren beleefden met hun drie dochters Debby, Kelly en Lindsey en hun aanhang, direct zal laten slopen.

In een van de deftigste lanen van Brasschaat, mét dubbele bomenrij, valt de uit 1979 daterende villa van de Pfaffs dan ook bepaald uit de toon. Het oogt ook een stuk minder indrukwekkend dan in de realitysoap die jaren achtereen bij RTL te zien was. Zeker in vergelijking met het recent opgetrokken huis rechts naast de villa, een moderne nieuwbouwwoning met veel glas en strakke lijnen. De interesse voor de ‘riante villa op toplocatie met inpandig zwembad’ van Jean-Marie en Carmen Pfaff is dan ook in de afgelopen zeven jaar dat die te koop staat minimaal.

Makelaars in het miljonairsdorp voorspelden een jaar geleden ook stuk voor stuk dat Jean-Marie Pfaff ook niet de de door hem gevraagde prijs van net boven het miljoen zou krijgen Een van hen vertelde, op basis van anonimiteit, “er moet zeker nog drie ton van de vraagprijs af. Rond de zeven, acht ton zit je zo ongeveer op de prijs die de grond waard is. Meer zal Jean-Marie er niet voor krijgen, want als er al een koper komt dan zal hij die jaren zeventig villa bijna als zeker direct laten afbreken om op dezelfde plek een nieuwe villa neer te zetten. Die onverkoopbare villa van de Pfaffs wordt echt gesloopt.”

Het optrekje (foto’s onder) waar ze naar toe verhuisde in 2009 lijkt anno 2016 al even onverkoopbaar. De villa waar het voetbalkoppel nu woont is ondertussen ook 50.000 euro goedkoper geworden. De vraagprijs van de villa op de Grote Heide bedraagt nog ‘slechts’ 845.000 euro

LEES OOK: Thaise ex Peter Jan Rens zoekt Nederlandse koper voor haar huis en Hollandse man voor haar dochter (21)


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();