Pagina titel ...
PRIVE DIEET

Slechts €89 voor 3 Dagen 4*-hotel Oss met 1 complete dag Wellnessboot + Ontbijt + 3 Gangendiner

Breng 3 heerlijke dagen door in City Resort Oss**** in Noord-Brabant inclusief ontbijt, een driegangendiner en een dag toegang tot de Wellnessboot in Mill. En dat voor maar €89! Ontspannen kan thuis onder een lekkere warme douche of met een theetje en een film. Maar echte rust, die vind je vaak pa...

BINNENKIJKEN in de Hollywood-villa van Reinout Oerlemans die u nu kunt kopen met een korting van ruim 4 miljoen!

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

De villa van Reinout (44) en Daniëlle Oerlemans (43) mag dan een van de fraaiste huizen op het duurste stukje van Los Angeles zijn, boven Sunset Boulevard, een koper is er niet voor te vinden. Tenminste niet voor de 23 miljoen dollar die Oerlemans in eerste in instantie vroeg. Hij probeert het nu met een korting van ruim 4 miljoen dollar. Voor 19,8 miljoen dollar bent u de nieuwe eigenaar. Toch maar eerst even binnenkijken?

Lees verder onder de advertentie


Reinout Oerlemans zette afgelopen mei zijn villa in Los Angeles te koop. De televisieproducent wilde graag 23 miljoen dollar voor het huis dat hij in 2014 kocht voor 19 miljoen dollar, maar helaas dat wilde niemand ‘even’ betalen. Dus ging het huis ook in de verhuur voor 118.000 dollar per maand. Maar ook dat werd geen succes.

Reinout (44) en Daniëlle Oerlemans (43), lijken nu echt van de schitterende villa af te willen, want ze hebben 4.2 miljoen van de oorspronkelijke vraagprijs afgedaan. De prijs is nu verlaagd tot 19,8 miljoen dollar.

Reinout Oerlemans en Daniëlle Overgaag kochten het optrekje in Hollywood nadat Reinout zijn bedrijf Eyeworks begin 2014 verkocht aan de Amerikaanse filmgigant Warner Bros voor naar verluidt 200 miljoen dollar.

Het huis heeft een prachtig uitzicht over de oceaan en ligt direct boven de beroemde Sunset Strip in Hollywood. Bijna 2000 vierkante meter woongenot hebben Reinout, Daniëlle en hun twee zonen en dochters tot hun beschikking in de woning die naast vijf 5 slaapkamers en 6 badkamers ook over een bioscoopzaal met tien stoelen, een biljartkamer en een fitnessruimte beschikt. Voor Daniëlle is er niet alleen een inloopkast voor haar kleding, maar ook een aparte hand-en schoenenkast.

De keuken is van Italiaans topdesign met appartur van het luxemerk Thermador en heeft Ceasarstone-werkbladen, een duurzaam, onderhoudsvriendelijk, krasvrij en vlekbestendig kwartsmateriaal dat 5 maal sterker is dan graniet. De keuken beschikt over twee ovens en twee vaatwassers.

In de eetkamer staat een Tiffany eettafel met Delfin draaistoelen. Buiten is er een ruim 400 vierkante meter groot terras met prachtig uitzicht over Hollywood en de zee. En natuurlijk ontbreekt ook een infinity pool niet. Ook is er de mogelijkheid buiten te koken, want op het terras is een vuurplaats.

Oerlemans zette zijn handtekening onder het koopcontract op 5 juli 2014, maar eerst was er fors onderhandeld over de prijs. Verkoper Peter Kleidman vroeg in eerste instantie 25 miljoen dollar, maar uiteindelijk kocht Oerlemans de woning voor ‘slechts’ 19 miljoen dollar. Het pand staat overigens op naam van zijn vennootschap Half Moon Bay, die volgens de Kamer van Koophandel gevestigd is in Rozenburg. Een b.v. die het boekjaar 2013 afsloot met een eigen vermogen van meer dan 58 miljoen!


Comments are closed.