Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij JORGEN RAYMANN die voor 2.4 miljoen euro van zijn Almeerse villa met zwembad af wil

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Jörgen Raymann heeft zijn villa met zwembad in Almere in de verkoop gezet. Twee jaar geleden wilde hij het pand nog verhuren voor €7000 per maand.

Lees verder onder de advertentie


Na het voor hem financieel rampjaar 2016 wilde Raymann tijdelijke emigreren naar zijn vaderland Suriname om ‘Surinaamser’ -lees goedkoper- te gaan leven. De verhuur van zijn huis in Almere moest aan dat plan bijdragen. Jörgen Raymann vertelde afgelopen maart dat zijn vrouw nu zijn financiën beheert en hij van haar een bedrag krijgt dat hij vrij mag besteden. “Ik krijg zakgeld”, vertelde hij in gesprek met Het Financieele Dagblad. In totaal had Raymann ongeveer 600.000 euro aan schulden, die hij kreeg na zijn ontslag bij de NPO in 2016.

Nu wil Jörgen Raymann helemaal van het huis af en vraagt hij €2,4 miljoen voor de door hemzelf ontworpen vrijstaande moderne villa van 613 m2 op een royale kavel van 3.320 m2. De villa heeft verdeeld over 3 verdiepingen 12 kamers waarvan 6 slaapkamers met eigen badkamer. De masterbedroom heeft een ruime walk-in closet met inbouwkasten en een badkamer met bad, rainshower, 2 separate wastafels en apart toilet.

Op de begane grond is er een bioscoop met eigen pantry en toilet, een gameroom in het keldergedeelte, verwarmd binnenzwembad met bar, fitnessruimte, douche, separaat toilet en een was/droogruimte. Via de schuifpui bij het zwembad heeft u direct toegang tot de terrassen en de tuin, heerlijk in de zomer!

De onder architectuur aangelegde prachtige rustgevende en besloten tuin is voorzien van diverse terrassen, waterpartijen en o.a. palmbomen. De tuin heeft een grote schuur, biedt de hele dag zon en is voorzien van diverse sproeisystemen. De in perfecte staat van onderhoud verkerende tuin, met zeer veel privacy (4 meter hoge heg), is zo aangelegd dat er altijd een ideale zonligging is.

Op het huis en het stuk grond dat hij in 2008 in Almere kocht vestigde hij een hypotheek van €2 miljoen.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();